Healthy Active Lifestyle
Blogr.lt tinklaraštis
 
 
The Color Run Vilnius 2014
Posted on rugpjūčio 11th, 2014 at 11:08 pm by Sandra

Dar vienas teminis bėgimas Vilniuje nusimato rugpjūčio 30 d.

colorrun

The Color Run, dar žinomas kaip Laimingiausi 5km Planetoje, yra unikalus spalvingas bėgimas, kuris skatina sveikatingumą, džiugesį ir indvidualumą.

Dabar The Color Run yra viena sparčiausiai auganti renginių serija, kuri jau nuspalvino daugiau nei 200 didžiųjų Pasaulio miestų ir daugiau nei 30 šalių. Spalvingas, gerų emocijų kupinas renginys jau ir Lietuvoje!

Istorija

Color-Run7

Pirmasis „The Color Run” renginys įvyko 2012-ųjų metų sausio mėnesį. Jis buvo skirtas sveikai ir laimingai gyvensenai skatinti, siekiant suburti bendruomenės narius, ir paraginti juos dalyvauti maratone „Happiest 5k on the Planet“. Mes organizuojame unikalias spalvotąsias lenktynes, o tai yra visiškai naujas bėgimo metodas, populiarėjantis žaibišku greičiu. Pats didžiausias renginys Jungtinėse Amerikos Valstijose, „The Color Run“, sulaukė neįtikėtinos sėkmės nuo pat pirmojo debiuto. Šio bėgimo idėja tapo tokia populiari, kad spalvingasis maratonas jau vyko daugiau nei 30-tyje šalių ir daugiau nei 200 miestų.

Renginio eiga

20130608_080828

Pasiruoškite didžiausiai pramogai savo gyvenime. „The Color Run“ spalvingąjį maratoną sudaro penkių kilometrų trasa be nustatytų laiko limitų, kuriame tūkstančiai dalyvių, dar vadinami „spalvotaisiais bėgikais“, kiekviename kilometre nuo galvos iki kojų yra apipurškiami įvairiausių spalvų dažais. Yra tik dvi taisyklės, kurių lengva laikytis:

  • Bėgimą pradėkite vilkėdami baltais rūbais
  • Finišo liniją pasiekite spalvoti!

Kai spalvingieji bėgikai kerta finišo liniją, linksmybės tęsiasi įspūdingame uždarymo festivalyje. Šiame renginyje netrūks nei muzikos, nei šokių, nei milijonų ryškiausių spalvų derinių. Patikėkite, tai yra pats šauniausias vakarėlis, skirtas atšvęsti maratono pabaigą, visoje planetoje!

Informacijos šaltinis:

http://thecolorrun.lt

FBCoverSlider-Mar26