Healthy Active Lifestyle
Blogr.lt tinklaraštis
 
 
Projektas Buzzaar arba puiki galimybė išbandyti naujoves
Posted on rugsėjo 13th, 2014 at 9:00 pm by Sandra

Buzzair

 

Naršydama internete kartą aptikau nuorodą į Buzzaar ir smalsumo vedina užpildžiau registracija.

Taigi, kas yra BUZZAAR?

Tai marketingo kompanija, kuri suteikia galimybę išbandyti rinkoje atsirandančias naujoves mainais už atsiliepimus ir naujos produkcijos įvertinimą. Kompanijos akcijose gali dalyvauti visi norintys, tereikia užpildyti paraiškos anketą ir, jei būsite atrinkti, jums tiesiai į namus atkeliauja siuntinys su produkcijos pavyzdžiais ir smagiai pateiktais produkcijos aprašymais.

Ragistruotis galite čia:

http://buzzaar.eu/baltic/

Kadangi buvau viena iš laimingųjų, kuriai pasitaikė proga išbandyti naują LadySpeedStick&MennenSpeedStick produkciją, skubu dalintis savo ir draugių atsiliepimais.

Taip atrodo gautas siuntinys:

IMG_20140904_210521

Iš tikrųjų, rekomenduoju „Lady“ gaminius sportuojantiems ir ne tik. Man patiko, kad kvapas šių rutulinių dezodorantų nėra stiprus ir nesimaišo su kvepalų kvapų, jo nepermuša. Nuo prakaitavimo saugo puikiai. Išbandžiau prieš sporto salę ir galiu pasakyti, kad „Lady“ atlaikė intensyvią kardio treniruotę ir iš salės išėjau be šlapių dėmių marškinėlių pažastyse.

Draugės pastebėjo, kad netepa juodų drabužių ir nepalieka baltų dėmių, kas yra didelis pliusas. Apkritai, dezodorantams skiriu 9 balus iš 10.

PicMonkey Collage